Batang Admin Lembu Stim Apabila Dipuji Oleh Semua Lembu

Gua pelik  tengok lembu-lembu dalam kandang tu. Dah macam-macam cara gua guna untuk buktikan yang Farah Farahin bukan Farah Awang tapi diorang still tak percaya. Lepas gua delete blog lama (Monyetism) semua bersorak dan menyalak dengan bangganya menganggap gua takut. Batang si Admin lembu tu pun stim banyak kali apabila semua lembu-lembu tu memuji kehebatannya dengan pendedahan bodoh itu.

Memang gua patut takut kalau identiti gua dah terdedah, tapi sekarang ni ada ke gua menunjukkan sebarang rasa takut? Itu maknanya identiti gua tak terdedah. Gua terpaksa delete blog Monyetism sebab blog tu adalah punca yang menyebabkan Farah Awang tersangkut dalam masalah ini. Oleh kerana Admin lembu tu menyangka yang Farah Farahin adalah Farah Awang, jadi semua lembu-lembu dalam kandang tu pun ikut sama percaya. Kalau Admin lembu tu kata Farah Farahin tu nenek dia, semua lembu-lembu dalam kandang tu pun ikut percaya. Semua lembu-lembu dalam kandang tu memang taksub dengan Admin lembu tu.

Semua lembu-lembu tu tak suka dengan cara yang digunakan oleh Farah Farahin, so, kutuk je la Farah Farahin. Tapi mungkin sebab dia bodoh sangat untuk mengenalpasti siapa dia Farah Farahin, so dia main ikut sedap zakar dia je nak jolok Farah Awang dalam hal ni. Ni semua tak lain dan tak bukan sebab nama gua dah dekat-dekat sama dengan nama sebenar Farah Awang. Apa la punya bodoh sangat, dalam dunia ni bukan dia sorang je bernama Farah, ada ramai lagi. Apsal korang tak cakap yang aku ni Farah Fauzana ke, Farah AF2  ke, Farah Quinn ke, Raja Farah ke, penyanyi Farra ke, Farah Khan ke? Apa la lembab sangat otak si Admin lembu ni. Ni mungkin banyak makan rumput bersemut ni…

Cuma lembu je  yang mempunyai nama yang sama. Mana-mana tempat pun lembu tetap akan dipanggil lembu. Tapi apa boleh buat, si Admin lembu tu mestilah menunjukkan yang dia kononnya tahu banyak perkara. Kalau korang tanya berapa jumlah bulu kat anu aku ni pun dia tahu… walaupun aku sendiri pun tak pernah ada minat nak kira…

Gadis-gadis lembu (Cowgirls) Dari Kiri –  Cik NurulNur Aisyah  & Nur Afifah.

* Admin lembu yang dimaksudkan di sini ialah Admin yang mentadbir halaman Facebook Pendedahan Ekslusif Siapa Sebenarnya Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara yang boleh dilawati di http://www.facebook.com/Pendedahan.Ekslusif

* Kandang lembu yang dimaksudkan di sini  ialah halaman facebook itu  sendiri.

* Lembu-lembu yang dimaksudkan di sini khusus untuk melayu-melayu yang menyembah Admin lembu tersebut. Mereka terlalu taksub dengan Admin lembu tu sampai kalau Admin lembu tu cakap 3 + 1 = 8 pun mereka akan percaya.

* Blog Monyetism akan kembali dengan candid yang bukan-bukan. Tu la syok buat blog pelik ni. Boleh ketawa sorang-sorang tengah-tengah malam macam ni. Blog itu adalah kepunyaan Farah Algojo (bukan Farah Farahin / Farah Awang / Aishah Farahin / Farah Fauzana etc) .

* Algojo ni ialah tukang pancung kepala orang. Dalam kes ni, aku bukan pancung kepala lembu, tapi aku pancung kepala orang melayu yang berfahaman ala-ala lembu. Contohnya si Admin lembu yang perasan tu…

*  Batang si Admin lembu tu masih lagi stim sebab pujian masih tak henti-henti lagi diberikan kepadanya… cepat-cepatlah melancap wahai Admin lembu, nanti dah tak stim nanti susah kau nak naikkan balik. Kau kalau tengok video porno pun susah nak stim.. he.. he..

Comments are closed.

%d bloggers like this: