Admin Lembu Gosok Batang Untuk Melancap Lagi

Kerana nak melancap lagi sekali, si Admin lembu gosok batangnya supaya dapat stim lagi. Tak puas-puas si Admin lembu ni. Asyik nak ‘sedap’ je. Kali ni si Admin lembu ni dengan lawaknya telah membuat Kertas Kerja yang ntah-hapa-hapa. Aku pelik tengok si Admin lembu ni. Dia ni memang selalu nak tunjuk yang dia tu bagus sangat.

Aku nak ulas sikit Kertas Kerja sampah dia tu. Aku rasa macam dia dah akui bahawa Farah Awang bukanlah Farah Farahin. Dia mungkin dah takut dan cuba nak alihkan fitnah ni kepada lembu-lembu lain. Si Admin lembu ni lah orang yang pertama memfitnah bahawa Farah Awang adalah Farah Farahin (Farah Algojo). Tapi dalam Kertas Kerja sampah tu dia cuba nak lari dari fitnah bodoh dia.

1. Dalam Kertas Kerja sampah tu dia menyatakan :-

Kenapa dia kata orang ramai? Mulut busuk dia lah yang mula-mula membuat fitnah dan mempengaruhi orang ramai.

2. Dalam Kertas Kerja sampah itu juga dia menyatakan :-

Kenapa dia kata Farah Awang boleh disiasat dalam kes ini bagi membuktikan beliau bukanlah Farah Algojo (Farah Farahin)? Sebelum ni dia yang asyik mempengaruhi orang ramai bahawa Farah Awang adalah Farah Farahin seolah-olah tak boleh disiasat langsung.

Kalau diperhatikan, si Admin lembu ni sedang cuba mengaitkan keburukan lain untuk ‘menghentam’ Farah Awang, sedangkan pada mulanya niat jahatnya cuma untuk memfitnah bahawa Farah Awang adalah penulis blog Monyetism (http://monyetism.wordpress.com). Ini dah lain ni bang.. .

Kesimpulannya, fitnah yang menyatakan Farah Awang terlibat dalam kelucahan ini boleh dinafikan. Tapi si Admin lembu tu tak henti-henti memfitnah dan mempengaruhi orang ramai (lembu-lembu dalam kandang tersebut).

Di bawah ini ialah Kertas Kerja Sampah Admin lembu tu :

Comments are closed.

%d bloggers like this: