Admin Lembu Buang Anu Dalam Tong Sampah

Tak kenal maka tak cinta. Diharap Tuan Muda Farhan dapat membantu untuk membuktikan Nurfarahin Zainal Abidin / Farah Awang tidak bersalah. Di bawah ini adalah kenyataan dari Tuan Muda Farhan di mana Farah Awang di bawah lajnahnya. Dia semestinya mengenali diri Farah Awang dengan lebih dekat dan dapat membantu Farah Awang mendapatkan keadilan.

Farah Farahin yang dimaksudkan oleh beliau adalah Nurfarahin Zainal Abidin atau lebih dikenali sebagai Farah Awang. Ada banyak cara yang boleh digunakan untuk membuktikan bahawa Farah Awang tidak murtad dan bukanlah dalang di sebalik kelucahan ini. Selepas ini alihkanlah semua kelucahan ini kepada Farah Algojo (Farah Farahin yang sebenar), bukan kepada Farah Awang / Nurfarahin Zainal Abidin lagi. 

Farah Farahin yang sebenar perlu menerima simbol kelucahan ini kerana tiada niat untuk menyamar memburukkan Farah Awang.

Kepada Admin lembu dan lembu-lembu di kandang tersebut, janganlah takut untuk meminta maaf kepada Farah Awang diatas semua fitnah dan cercaan yang dilemparkan…

Kalau Admin lembu takut, buanglah anu lu di dalam tong sampah…

Comments are closed.

%d bloggers like this: