Admin Lembu Gunakan Kondom Untuk Menutup Zakarnya

Si Admin lembu telah menggunakan ‘kondom’ untuk ‘menutup’ kesilapannya. Sebelum ini dia telah memfitnah bahawa akaun Facebook Farah Farahin adalah ‘jelmaan’ daripada akaun Facebook Farah Awang  yang telah diblock. Sebenarnya tidak. Kebodohannya  telah membuatkan dia mungkin terlupa bahawa dia telah terlebih dahulu block akaun Farah Farahin.

Akaun Farah Awang tidak kelihatan di dalam list kerana Farah Awang telah deactivate akaun Facebooknya. Gua cuma berharap Farah Awang aktifkan akaun Facebooknya supaya si Admin lembu tu dapat melihat ada dua akaun ‘Farah’ yang berbeza iaitu Farah Awang dan Farah Farahin. Kedua-dua akaun ini telah diblock oleh Admin lembu itu dan ia mesti ada di dalam list tu sekiranya Farah Awang telah aktifkan semula akaun facebooknya.

Rupa-rupanya Farah Awang telah pun aktifkan akaun Facebooknya itu dan menggunakan id yang lain. Hanya Karipap Inti Daging saja yang tahu apakah id Farah Awang yang terbaru. Print Screen di bawah ini adalah bukti yang boleh digunakan untuk menjelaskan semua ini.

Mengapa Admin lembu tu masih berkeras merahsiakan hal ini? Mungkin dia malu sekiranya pendedahannya salah dan takkan ada orang lain yang nak percayakannya lagi.

* Admin lembu, kondom tak boleh digunakan untuk menutup kesilapanmu.

Comments are closed.

%d bloggers like this: