Admin Lembu Dah Tak Tahan Nak Melancap

Arggghhhhh.. Nampaknya Admin lembu dah tak tahan nak melepaskan air maninya. Jangan bang, jangan.. Jangan dibunuh ‘anak-anak’ yang tak berdosa itu. He.. he..

Lagi sekali dia menunjukkan kebodohannya dengan memaparkan info bodoh seperti yang ditunjukkan di bawah ini.

Kepada semua lembu-lembu melayu penyembah Admin lembu tu, jangan lupa telefon atau hubungi terus bapa Farah Awang. Mungkin pertemuan itu dapat membuktikan Farah Awang tak bersalah. Mungkin lepas tu Farah Awang akan diikat oleh bapanya dan seterusnya tak dapat online bertahun-tahun. Gua tetap di sini ‘berjuangmenanti si Admin lembu tu menyesal dan meminta maaf kepada Farah Awang kerana fitnah busuk yang dilakukannya.

Gua harap semua kesalahan yang dilakukan oleh lembu-lembu melayu yang berlonggok kat halaman kandang lembu tu dapat dimaafkan oleh Farah Awang.

Kesilapan yang dilakukan oleh Admin lembu ini akan membuatkan semua pendedahan bodohnya tidak lagi dipercayai. Padan muka. He.. he..

Maafkanlah dosa-dosa semua lembu-lembu itu wahai Farah Awang. Mereka tidak bersalah. Mereka cuma taksub kepada Admin lembu itu… Admin lembu yang bodoh…

Comments are closed.

%d bloggers like this: