Melayu Jadi Bodoh Kalau Lama Tak Bersetubuh

Blog ni bertujuan untuk menyelamatkan sekumpulan orang melayu (bukan menyerang islam) yang dah cenderung untuk menjadi bodoh kerana dijangkiti penyakit yang sama dengan si murtadin. Siapa mereka? Mereka adalah semua orang melayu yang menyalak di laman kumpulan Facebook Pendedahan Eksklusif-Siapa Sebenarnya Sitt Al Wuzara. 

Penyakit bodoh yang dimiliki oleh murtadin telah disebarkan kepada hampir semua orang melayu yang berlonggok dalam kumpulan tersebut. Ini dipercayai disebabkan mereka sudah lama tidak bersetubuh dengan pasangan mereka. Usaha untuk menyelamatkan seorang gadis biasa yang tidak bersalah (Farah Awang) telah dinafikan dan ini menunjukkan mereka semua  ini tidak jauh bezanya dengan golongan murtad. Mungkin disebabkan kesalahan yang dilakukan oleh gadis itu sebelum ini telah menyebabkan dia tidak dipercayai langsung.

Memang pada mulanya saya hanya berniat nak serang murtadin habis-habisan. Tapi sekarang ni saya fokuskan untuk merungkai kebodohan semua lembu-lembu melayu yang dah lama tak bersetubuh ni. Kalau Admin halaman tu pun bodoh, maka tak hairanlah semua pengikutnya pun sama bodoh. Saya nak memetik kata seorang murtadin iaitu Eng Wai Ong, iaitu bodoh macam lembu. Ya, mereka pun dah hampir serupa dengan lembu.

Lembu-lembu dalam Pendedahan Eksklusif-Siapa Sebenarnya Sitt Al Wuzara telah menghina seorang gadis islam dan dia tidak mendapat simpati langsung. Semua lembu di sana percaya yang Farah Awang ini memang munafik walaupun hanya Allah Yang Maha Mengetahui. Inilah dia orang yang mengaku islam. Orang islam dan orang yang mengaku islam berbeza. Mungkin ada istilah lain untuk membezakan orang islam sejati dengan orang islam yang mengaku islam ini.

Saya akan telanjangkan Admin halaman tu sepuas-puasnya dan biarlah dia terus menyerang Farah Awang dan berusaha untuk menangkapnya. Blog ini akan tetap aktif seperti biasa. Mengapa? Bukankan Farah Awang dah tertangkap? Kalau Farah Awang dah ditangkap, mengapa laman ini masih up to date? Ini kerana saya bukan Farah Awang. Admin halaman tu pun sama bodoh dan lurus bendul macam Linda Joy.

Orang yang cenderung untuk menjadi bodoh seperti Admin Pendedahan Eksklusif-Siapa Sebenarnya Sitt Al Wuzara akan terus perasan sepuas-puasnya kerana menyangka dia telah berjaya mengetahui siapa saya. Dia yang memaksa saya untuk melakukan semua ni sebab dia dah hampir sama dengan golongan murtadin yang tak boleh menerima kebenaran. Kebenarannya, saya bukan Farah Awang.

Admin Pendedahan Eksklusif-Siapa Sebenarnya Sitt Al Wuzara memang bodoh macam lembu, kalut dan bangang. Terlalu gila populariti dan sentiasa nak tunjuk pandai (padahal bodoh nak mampus). Beginilah yang terjadi bila dah lama sangat tak bersetubuh dengan isteri (kalau dah beristeri). Tapi bila nampak bodoh macam tu, rasanya belum kahwin lagi. Dia belum rasa nikmat bersetubuh. Mungkin dah menjadi kepercayaan  dia yang  melancap lagi sedap dari  bersetubuh…

Wahai Admin Pendedahan Eksklusif-Siapa Sebenarnya Sitt Al Wuzara, kau perlu bersetubuh supaya tak jadi bodoh macam lembu…

Setakat ini, si Admin lembu itu hanya menggunakan Google untuk mengesan sasarannya. Dia bukan tahu apa pun. Sehebat-hebat GaySec yang boleh dikatakan pakar built script dan mungkin mahir menggunakan metasploit, tetapi masih gagal mengesan siapa sebenarnya Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara. Sudah pastinya mereka sekadar menggunakan enjin pencari seperti Google untuk mencari maklumat mengenai si murtadin itu. Si Admin lembu tu perasan bagus kononnya dah hebat sangat padahal tidak boleh dimasukkan dalam mana-mana kategori hacker.

Atas (Bila dah lama tak bersetubuh, Admin Pendedahan Eksklusif-Siapa Sebenarnya Sitt Al Wuzara akan jadi bodoh dan bertukar menjadi lembu).

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: