Pengakuan Farah Awang Sebagai Farah Algojo

Oleh kerana Farah Awang telah memilih untuk mengakui bahawa beliau adalah penulis kedua-dua blog yang dibuat oleh Farah Farahin (Farah Algojo) iaitu Monyetism (http://monyetism.wordpress.com) dan Lembuisme (https://lembuisme.wordpress.com), di sini gua (Farah Algojo) terpaksa memilih untuk turut mengakui bahawa gua adalah Farah Awang. Ini kerana gua tidak perlu lagi untuk mempertahankan Farah Awang kerana beliau sanggup menerima semua fitnah dan tuduhan ini. Di sini, sekali lagi gua mengatakan bahawa gua adalah Farah Awang. Gua tetap menggunakan nama Farah Algojo (Farah Farahin) untuk blog-blog gua.

Diharap selepas ini tiada lagi yang cuba mencari siapakah penulis blog ini yang sebenar. Di sini juga gua ingin mempromosi blog baru gua iaitu Monyetisme. Berbeza dengan blog yang lama (Monyetism), blog yang baru ini mungkin jauh lebih baik daripada yang sebelumnya.

Monyetisme – http://monyetisme.wordpress.com

– Farah Farahin / Farah Algojo

Monyetisme – Ideologi Sesat Sang Monyetist

Entry pertama adalah intro untuk blog Monyetisme.

Monyetisme – Ideologi Sesat Si Murtad, Si Kafir dan Ateis, yang berpegang pada agenda untuk mempersendakan islam. http://monyetisme.wordpress.com/

Admin Lembu Belikan G-Spot Vibrator Untuk Perempuan Simpanannya

Oleh kerana si Admin lembu tu lemah tenaga batin, dia terpaksa beli G-spot Vibrator untuk puaskan perempuan simpanannya. Tu la, asyik melancap je, kan dah sensitif kulit zakar tu. Si Admin lembu ni kalau main tak sampai seminit dah meleleh kesedapan. Ada sumber mengatakan yang zakar tiruan itu dibeli melalui seorang Admin yang baru dilantiknya (juga macam lembu). Khabarnya zakar tiruan tu nak digunakan malam ni. Warna pink tu. Semoga aktiviti yang sedap itu tidak mengecewakan mereka. Bergembiralah di malam yang dingin ini. Kirimkanlah jeritan yang penuh kesedapan itu di angin lalu, untuk di dengar oleh seluruh pelusuk alam, terutamanya oleh lembu-lembu di kandang itu.

Atas (Zakar palsu yang dibeli oleh Admin lembu itu)

Gambar di atas ni aku tak boleh jadikan bahan bukti. Aku tak macam si Admin lembu tu semua benda dia nak buat jadi bahan bukti. Coli mak dia pun dia boleh buat kalau dia nak. Semua lembu-lembu mesti percaya punya bukti-bukti dia.

Sejuknya malam ni. Malam-malam macam ni memang seronok menulis. Masa drive balik rumah tadi, idea datang mencurah-curah. Macam-macam title keluar untuk diberi kepada entry baru yang akan ditulis. Idea untuk membongkar kebodohan si Admin lembu tu datang mencurah-curah walaupun tanpa membuka post terbaru dari kandang Admin lembu tu. Memang banyak kebodohan yang ditunjukkan oleh Admin lembu tu sejak dia membuat pendedahan karut ni. Tadi timbul pulak rasa kesian kerana asyik mendedahkan kebodohannya, tapi memandangkan dia masih nak bermain lagi, aku takde hal.

Gua dah mula bayangkan blog Monyetism (Monyetisme) yang akan dibina semula nanti. Blog tu akan kembali mengutuk para murtadin kerana dah datang mood untuk dedahkan kebodohan mereka pula. Sekarang dah ada dua golongan manusia bodoh yang menjadi fokus kutukan iaitu para murtadin dan si Admin lembu tu termasuk lembu-lembu dalam kandangnya. Akibat selalu berlonggok kat kandang tu, akhirnya mereka menjadi bodoh lalu bertukar menjadi lembu. Itulah dia lembu-lembu melayu yang merupakan gelaran yang cuma diberikan kepada melayu yang diperbodohkan hidup-hidup oleh si Admin lembu tu. Macam yang gua katakan sebelum ni semua lembu-lembu tu memang dah taksub sangat dengan Admin lembu tu. Mereka adalah penyembah si Admin lembu tu. Kalau si Admin tu kata zakar dia ada dua, semua lembu itu akan percaya tanpa menggunakan otak untuk berfikir.

Wahai Admin lembu, walaupun gua tak kenal siapa diri lu, tapi sejak ‘bermain-main’ dengan lu,  gua dah dapat ‘ukur’ tahap kebodohan lu. Tak penting untuk gua tahu lu ni lembu jenis apa, asalkan gua dapat bongkar kebodohan lu dalam membuat pendedahan karut itu dah cukup untuk gua terus ‘bermain-main’ dengan lu.

Si Admin lembu tu selalu sangat mengaku yang dia tu seorang peguam. Memang dia merupakan seorang peguam, peguam tahi lembu kot. Berangan nak jadi peguam, tapi tak belajar untuk mengkaji semua bukti yang ada di depan mata. Si Admin lembu tu cuma tahu menunjukkan kebodohkan dirinya dengan menggunakan bukti yang basi demi menjayakan fitnah karutnya. Dalam satu masa dia dilihat seperti tahu menghukum tapi tak tahu membela. Bukti-bukti yang gua sertakan dalam entry sebelum ini tak dipandang untuk mengelakkannya dari terus memperbodohkan dirinya. Kalau nak mengarut, kenal dulu bukti yang digunakan oleh musuh lu, lepas tu barulah tak nampak yang lu punya punya statement mengarut. Tapi takpe la, banyak lembu yang sembah lu, lu tipu hidup-hidup pun mereka akan percaya. Gua takde masalah kalau lembu-lembu tu tak nak percaya bukti yang gua bagi, sebab dah diorang memang lembu.

Lagipun, gua tak kantoi pun. Lu bukan kenal siapa gua. Lu nak kata yang pendedahan lu kali ni berjaya pun, gua tak malu apa-apa. Mungkin identiti gua terus hilang, sebab lu dah alihkannya kepada Farah Awang. Kalau suatu hari nanti lu dah sedia untuk terima hakikat sebenar, lu pun takkan berminat nak cari gua. Lu cuma akan dapat malu sebab pendedahan lu kali ni tak berjaya. Padan muka lu. So, untuk elakkan lu dapat malu, teruskanlah pendedahan karut lu. Elok-elok lu dah dapat pujian sebab kononnya berjaya dedahkan identiti Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara, tapi lu buat taik pulak. Lu tak puas-puas nak terus disembah sampai buat fitnah kepada orang yang lu dendam.

Wahai Admin lembu yang khabarnya merupakan seorang peguam yang terbaik yang belum pernah dijumpai oleh Mohd Hafiz Bin Aziz. Screenshot kat bawah ni merupakan bukti yang paling bagus sekali untuk dibuang dalam tong sampah. He… he…

* Nama aku memang Farahin. Aku pun ada kawan nama Farahin. Dalam kandang lembu kau pun ada lembu yang bernama Farahin. Kau buka laman web Google, search perkataan Farahin, kau akan jumpa ramai orang bernama Farahin. Apa la bodoh punya peguam. Peguam tahi lembu…

* Kalau kau malas nak search, biar aku searchkan… tengok screenshot kat bawah ni.

Admin Lembu Masih Berpura-Pura Walaupun Dah Tahu Farah Awang Bukan Farah Algojo.

Kalau dilihat dari komen-komen semua lembu dalam kandang lembu tu, semua lembu seolah-olah dah menerima bahawa Farah Awang bukanlah Farah Farahin (Farah Algojo). Si Admin lembu tu pulak sibuk nak memburuk-burukkan Farah Awang dengan isu-isu lain yang memang berkaitan dengan Farah Awang. Isu-isu tersebut ialah mengenai penglibatan Farah Awang dengan laman murtad AMS dan perkaitan antara username Bini Mat Sabu dan Farah Awang.

Tak payah nak berpura-pura untuk mengatakan bahawa mereka tidak tahu yang Bini Mat Sabu tu ialah Farah Awang. Tu semua orang tahu. Farah Awang kembali join AMS menggunakan username Bini Mat Sabu bukanlah sesuatu yang patut dipersoalkan lagi. Memang semuanya dah jelas.

Peperangan yang terjadi antara gua dengan si Admin lembu tu ialah disebabkan fitnahnya yang menuduh yang gua ni adalah Farah Awang (yang  dikatakan munafik), seterusnya mengheret semula Farah Awang untuk dimalukan sekali lagi. Sebelum ni memang semua orang tahu yang gua cuma fokuskan kutukan gua kepada para murtadin di AMS. Gua bukan nak berdakwah kepada semua murtadin sebab itu bukan cara berdakwah. Si Admin lembu ni pulak terus menyerang gua dan mempengaruhi semua lembu untuk menuduh yang gua ini adalah Farah Awang yang sebelum ini dituduh munafik. Soal sama ada Farah Awang munafik atau tidak itu bukan urusan gua.

Sebelum blog ni (Lembuisme) ada, gua tak henti-henti membuktikan bahawa gua ni bukan Farah Awang dengan membuat banyak penjelasan dalam blog Monyetism. Blog itu pada akhirnya berubah tujuan. Semua fitnah yang dilemparkan kepada Farah Awang menyebabkan ‘Farah Farahin’ kehilangan identiti sebenar sebab semua lembu-lembu mengatakan yang gua ni Farah Awang. Nama Farah Awang tiba-tiba naik semula dan semua lembu-lembu dalam kandang tu mencaci sedasyat-dasyatnya kepadanya.

Gua tak henti-henti berikan penjelasan, dengan harapan semua ni boleh settle, tapi si Admin lembu tu tak henti-henti membuat pendedahan bodohnya. Si Farah Awang yang sudah mendapat hidup baru selepas  dikatakan bertaubat, tiba-tiba dilihat menjadi teruk semula. Menyelamatkan Farah Awang turut membantu gua untuk mendapatkan identiti Farah Farahin semula. Gua tukar nama kepada Farah Algojo untuk mengelakkan kekeliruan ini, tapi nama Nurfarahin Zainal Abidin tetap diberikan kepada gua oleh lembu-lembu bodoh tu.

Mungkin sebab dah terlihat kalah dalam membuktikan yang Farah Awang bukan Farah Farahin, akhirnya Admin lembu tu terus mengalihkan tuduhannya kepada isu-isu lain. Tuduhannya kali ini adalah benar. Memang benar Farah Awang adalah Bini Mat Sabu. Memang benar Farah Awang join semula AMS. Kenapa semua ni terjadi? Ini semua terjadi kerana fitnah si Admin lembu itu kepada Farah Awang. Lu nak kata yang gua (Farah Farahin) buat semua kelucahan dalam blog Monyetism tu memang gua tak kisah, tapi kenapa pulak tak pasal-pasal si Farah Awang pulak lu tembak?

Si Admin lembu tu memang dah terlihat kalah sebab dia terus meletakkan nama gua dalam setiap post yang berkaitan dengan Farah Awang. Dia masih belum lagi membuktikan yang Farah Farahin adalah Farah Awang. Dia dah tutup mata untuk membuktikan yang Farah Awang yang membuat semua kelucahan ini (Monyetism & Lembuism). Sekarang ni dia dah buat cerita lain. Macamana gua nak settle dengan lu?

Screenshot kat bawah ni menunjukkan yang dia masih lagi nak persoalkan benda lama. Semua orang dah tahu yang Farah Awang tu ialah Nurfarahin Zainal Abidin. Nama gua turut terselit kat situ walaupun dia masih belum buktikan lagi yang gua ni adalah Farah Awang.

Screenshot kat bawah ni pulak dia sibuk nak buktikan yang Bini Mat Sabu tu ialah Nurfarahin Zainal Abidin. Dia dah ‘tampal’ terus nama gua bersebelahan dengan nama Farah Awang padahal dia dah tahu yang Farah Awang tu bukan Farah Farahin (Farah Algojo).

Selagi semua ni masih macam ni, bila nak settle?

Zakar Admin Lembu Lebih Besar Dari Zakar Si Kafir Eng Wai Ong

Gua tak sangka zakar Admin lembu Pendedahan Ekslusif Siapa Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara tu lebih besar daripada si kafir Eng Wai Ong punya. Bagi yang mengikuti perkembangan blog Monyetism (http://monyetism.wordpress.com) sejak dari awal, semua pastinya mengetahui yang zakar si kafir Eng Wai Ong memang la besar. Lebih besar dari berhala.

Tapi tanpa disangka-sangka, zakar si Admin lembu ni lagi besar. Bukan saja zakar dia je yang besar, bahkan dia pun ‘dikelilingi’ oleh orang yang ‘besar-besar’. Screenshot di bawah menunjukkan si Admin dah mendedahkan kebodohannya dalam membuat penipuan. Orang lain pun pandai menipu tapi tak lah macam yang dia buat. Suka hati kaulah Admin lembu nak buat apa, janji kau dapat buktikan ‘kelembuan’ kau cukuplah…

Screenshot kat bawah ni lagi best.

Besar tu… Takutnya gua, takutnya gua… he… he… he…

Lagi satu gua nak tanya betul ke lu ni lawyer? Macam bangang je bahasa lu. Takde ciri-ciri orang yang pandai menulis je, taip tunggang-langgang…

Ni  semua taktik nak tunjuk lagak dan kononnya berpengaruh…

Admin Lembu Beli Sex Dolls Kerana Tiada Pelacur

Admin lembu dah gersang kerana pelacur kegemarannya tiada. So, dia terpaksa beli sex dolls untuk memuaskan nafsu seksnya. Begitu juga dengan pendedahannya karutnya. Oleh kerana sampai sekarang dia masih tak dapat mengesan siapakan Farah Farahin (Farah Algojo) yang sebenar, so dia masih nak mengaitkan Farah Awang dengan Farah Farahin sedangkan dia sepatutnya sudah boleh mula berfikir dan menyelamatkan keadaan.

Atas (Sex dolls yang dibeli oleh Admin lembu.)

Tapi nak buat macam mana, kalau dia mengalah, nanti dia akan malu besar sebab dia tu memang angkuh, berlagak dan gila glamour. Biarkanlah dia mengarut dan disembah oleh lembu-lembu dalam kandang dia tu. Aku memang syok ‘bermain-main‘ dengan dia. Dapatlah juga aku mengisi masa lapang dengan menambahkan genre penulisan. Lagipun, di masa-masa lain aku bosan jugak asyik coding je.

Admin Lembu Guna Ubat Kuat Untuk Keraskan Batang

Si Admin lembu terpaksa guna ubat kuat untuk mengeraskan batangnya yang lembik. Bukan saja ubat kuat, bahkan dia juga perlu ada orang kuat untuk membantu dia mendapatkan maklumat. Ini kerana, kalau nak harapkan si Admin lembu tu sorang, apa pun tak boleh.

Karipap Inti Daging (KID) merupakan orang kuat kepada Admin lembu halaman Facebook Pendedahan Ekslusif – Siapakah Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara. Kata Admin lembu tu, KID (KID CSI) merupakan superhero dan genius mereka.

Klik semua gambar di bawah untuk lebih jelas.

Di bawah ni merupakan info akaun facebook Karipap Inti Daging :-

Di  bawah ini ialah pengakuan Karipap Inti Daging (KID). Beliau menyatakan bahawa cuma dia seorang sahaja yang tidak tidak percaya yang Farah Farahin adalah Farah Awang. Memandangkan KID adalah orang kuat Admin lembu, semestinya setiap kata-katanya betul dan boleh dipercayai. Tambahan pula Admin lembu sendiri mengakui bahawa KID adalah superhero dan genius mereka :-

Memandangkan bukti screenshot sebegini sukar diterima, di sini disertakan video untuk menunjukkan bukti pengakuan Karipap Inti Daging.

Pengakuan Karipap Inti Daging (Lihat Full Screen untuk lebih jelas) :-

Info akaun Facebook Karipap Inti Daging (Lihat Full Screen untuk lebih jelas) :-