Admin Lembu Belikan G-Spot Vibrator Untuk Perempuan Simpanannya

Oleh kerana si Admin lembu tu lemah tenaga batin, dia terpaksa beli G-spot Vibrator untuk puaskan perempuan simpanannya. Tu la, asyik melancap je, kan dah sensitif kulit zakar tu. Si Admin lembu ni kalau main tak sampai seminit dah meleleh kesedapan. Ada sumber mengatakan yang zakar tiruan itu dibeli melalui seorang Admin yang baru dilantiknya (juga macam lembu). Khabarnya zakar tiruan tu nak digunakan malam ni. Warna pink tu. Semoga aktiviti yang sedap itu tidak mengecewakan mereka. Bergembiralah di malam yang dingin ini. Kirimkanlah jeritan yang penuh kesedapan itu di angin lalu, untuk di dengar oleh seluruh pelusuk alam, terutamanya oleh lembu-lembu di kandang itu.

Atas (Zakar palsu yang dibeli oleh Admin lembu itu)

Gambar di atas ni aku tak boleh jadikan bahan bukti. Aku tak macam si Admin lembu tu semua benda dia nak buat jadi bahan bukti. Coli mak dia pun dia boleh buat kalau dia nak. Semua lembu-lembu mesti percaya punya bukti-bukti dia.

Sejuknya malam ni. Malam-malam macam ni memang seronok menulis. Masa drive balik rumah tadi, idea datang mencurah-curah. Macam-macam title keluar untuk diberi kepada entry baru yang akan ditulis. Idea untuk membongkar kebodohan si Admin lembu tu datang mencurah-curah walaupun tanpa membuka post terbaru dari kandang Admin lembu tu. Memang banyak kebodohan yang ditunjukkan oleh Admin lembu tu sejak dia membuat pendedahan karut ni. Tadi timbul pulak rasa kesian kerana asyik mendedahkan kebodohannya, tapi memandangkan dia masih nak bermain lagi, aku takde hal.

Gua dah mula bayangkan blog Monyetism (Monyetisme) yang akan dibina semula nanti. Blog tu akan kembali mengutuk para murtadin kerana dah datang mood untuk dedahkan kebodohan mereka pula. Sekarang dah ada dua golongan manusia bodoh yang menjadi fokus kutukan iaitu para murtadin dan si Admin lembu tu termasuk lembu-lembu dalam kandangnya. Akibat selalu berlonggok kat kandang tu, akhirnya mereka menjadi bodoh lalu bertukar menjadi lembu. Itulah dia lembu-lembu melayu yang merupakan gelaran yang cuma diberikan kepada melayu yang diperbodohkan hidup-hidup oleh si Admin lembu tu. Macam yang gua katakan sebelum ni semua lembu-lembu tu memang dah taksub sangat dengan Admin lembu tu. Mereka adalah penyembah si Admin lembu tu. Kalau si Admin tu kata zakar dia ada dua, semua lembu itu akan percaya tanpa menggunakan otak untuk berfikir.

Wahai Admin lembu, walaupun gua tak kenal siapa diri lu, tapi sejak ‘bermain-main’ dengan lu,  gua dah dapat ‘ukur’ tahap kebodohan lu. Tak penting untuk gua tahu lu ni lembu jenis apa, asalkan gua dapat bongkar kebodohan lu dalam membuat pendedahan karut itu dah cukup untuk gua terus ‘bermain-main’ dengan lu.

Si Admin lembu tu selalu sangat mengaku yang dia tu seorang peguam. Memang dia merupakan seorang peguam, peguam tahi lembu kot. Berangan nak jadi peguam, tapi tak belajar untuk mengkaji semua bukti yang ada di depan mata. Si Admin lembu tu cuma tahu menunjukkan kebodohkan dirinya dengan menggunakan bukti yang basi demi menjayakan fitnah karutnya. Dalam satu masa dia dilihat seperti tahu menghukum tapi tak tahu membela. Bukti-bukti yang gua sertakan dalam entry sebelum ini tak dipandang untuk mengelakkannya dari terus memperbodohkan dirinya. Kalau nak mengarut, kenal dulu bukti yang digunakan oleh musuh lu, lepas tu barulah tak nampak yang lu punya punya statement mengarut. Tapi takpe la, banyak lembu yang sembah lu, lu tipu hidup-hidup pun mereka akan percaya. Gua takde masalah kalau lembu-lembu tu tak nak percaya bukti yang gua bagi, sebab dah diorang memang lembu.

Lagipun, gua tak kantoi pun. Lu bukan kenal siapa gua. Lu nak kata yang pendedahan lu kali ni berjaya pun, gua tak malu apa-apa. Mungkin identiti gua terus hilang, sebab lu dah alihkannya kepada Farah Awang. Kalau suatu hari nanti lu dah sedia untuk terima hakikat sebenar, lu pun takkan berminat nak cari gua. Lu cuma akan dapat malu sebab pendedahan lu kali ni tak berjaya. Padan muka lu. So, untuk elakkan lu dapat malu, teruskanlah pendedahan karut lu. Elok-elok lu dah dapat pujian sebab kononnya berjaya dedahkan identiti Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara, tapi lu buat taik pulak. Lu tak puas-puas nak terus disembah sampai buat fitnah kepada orang yang lu dendam.

Wahai Admin lembu yang khabarnya merupakan seorang peguam yang terbaik yang belum pernah dijumpai oleh Mohd Hafiz Bin Aziz. Screenshot kat bawah ni merupakan bukti yang paling bagus sekali untuk dibuang dalam tong sampah. He… he…

* Nama aku memang Farahin. Aku pun ada kawan nama Farahin. Dalam kandang lembu kau pun ada lembu yang bernama Farahin. Kau buka laman web Google, search perkataan Farahin, kau akan jumpa ramai orang bernama Farahin. Apa la bodoh punya peguam. Peguam tahi lembu…

* Kalau kau malas nak search, biar aku searchkan… tengok screenshot kat bawah ni.

Zakar Admin Lembu Lebih Besar Dari Zakar Si Kafir Eng Wai Ong

Gua tak sangka zakar Admin lembu Pendedahan Ekslusif Siapa Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara tu lebih besar daripada si kafir Eng Wai Ong punya. Bagi yang mengikuti perkembangan blog Monyetism (http://monyetism.wordpress.com) sejak dari awal, semua pastinya mengetahui yang zakar si kafir Eng Wai Ong memang la besar. Lebih besar dari berhala.

Tapi tanpa disangka-sangka, zakar si Admin lembu ni lagi besar. Bukan saja zakar dia je yang besar, bahkan dia pun ‘dikelilingi’ oleh orang yang ‘besar-besar’. Screenshot di bawah menunjukkan si Admin dah mendedahkan kebodohannya dalam membuat penipuan. Orang lain pun pandai menipu tapi tak lah macam yang dia buat. Suka hati kaulah Admin lembu nak buat apa, janji kau dapat buktikan ‘kelembuan’ kau cukuplah…

Screenshot kat bawah ni lagi best.

Besar tu… Takutnya gua, takutnya gua… he… he… he…

Lagi satu gua nak tanya betul ke lu ni lawyer? Macam bangang je bahasa lu. Takde ciri-ciri orang yang pandai menulis je, taip tunggang-langgang…

Ni  semua taktik nak tunjuk lagak dan kononnya berpengaruh…

Admin Lembu Guna Ubat Kuat Untuk Keraskan Batang

Si Admin lembu terpaksa guna ubat kuat untuk mengeraskan batangnya yang lembik. Bukan saja ubat kuat, bahkan dia juga perlu ada orang kuat untuk membantu dia mendapatkan maklumat. Ini kerana, kalau nak harapkan si Admin lembu tu sorang, apa pun tak boleh.

Karipap Inti Daging (KID) merupakan orang kuat kepada Admin lembu halaman Facebook Pendedahan Ekslusif – Siapakah Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara. Kata Admin lembu tu, KID (KID CSI) merupakan superhero dan genius mereka.

Klik semua gambar di bawah untuk lebih jelas.

Di bawah ni merupakan info akaun facebook Karipap Inti Daging :-

Di  bawah ini ialah pengakuan Karipap Inti Daging (KID). Beliau menyatakan bahawa cuma dia seorang sahaja yang tidak tidak percaya yang Farah Farahin adalah Farah Awang. Memandangkan KID adalah orang kuat Admin lembu, semestinya setiap kata-katanya betul dan boleh dipercayai. Tambahan pula Admin lembu sendiri mengakui bahawa KID adalah superhero dan genius mereka :-

Memandangkan bukti screenshot sebegini sukar diterima, di sini disertakan video untuk menunjukkan bukti pengakuan Karipap Inti Daging.

Pengakuan Karipap Inti Daging (Lihat Full Screen untuk lebih jelas) :-

Info akaun Facebook Karipap Inti Daging (Lihat Full Screen untuk lebih jelas) :-

Admin Lembu Melancap Guna Sabun Buku

Wahai Admin lembu, lu memang tak reti nak jaga kulit zakar lu. Kulit zakar lu tu dah la sensitif. Air mani lu cepat sangat meleleh. Kita tunggu dan lihat apa yang akan terjadi selepas ini. 

Selepas ni, semua fitnah si Admin lembu itu akan terdedah. Gua cadangkan kepada pihak IPG Ipoh menahan Farah Awang dan menetapkan masa untuk melihat gua update blog ini. Ketika Farah Awang di tahan semua akan lihat yang blog ini tetap beroperasi seperti biasa. 

Atau pihak IPG Ipoh mungkin ada cara lain untuk membuktikan Farah Awang tak terlibat dengan kelucahan ini.

Wahai Admin lembu, gua tak sabar nak melihat lu menyesal dan menangis meminta maaf kepada Farah Awang kerana fitnah busuk yang lu dah lakukan. Gua cadangkan kepada Admin lembu tu supaya buat blog khas untuk meminta maaf kepada Farah Awang dan menafikan semua fitnah yang dibuat.

Inilah balasannya kerana suka sangat mengaibkan orang. Gua memang ada mengaibkan murtadin, tapi dalam hati gua ada rasa kesal dan kesian kepada mereka. Mungkin gua silap sebab kelihatan seperti mengaibkan islam, tapi gua dah cuba jauhkan semua tu dengan membuat penjelasan bahawa segala kutukan yang gua lakukan disebabkan dendam peribadi dan bukan untuk menunjukkan kebenaran islam. Berbanding dengan apa yang si Admin lembu ni lakukan, gua lihat dia menelanjangkan seseorang itu sedasyat-dasyatnya. Dia dengan angkuhnya mengharapkan semua lembu-lembu memujinya dan mengganggapnya seperti seorang hacker

Pesanan kepada Admin lembu itu, jagalah kulit zakar lu baik-baik. Jangan la guna sabun buku lagi.

‘Farah Farahin’ memang bersalah kerana kelucahannya mengutuk murtadin. Siapa yang tak marah bila agama dipermainkan. Memang kalau dah marah sangat, macam-macam orang boleh buat. Sama seperti marah kepada si murtadin, gua pun tersangat la marah kepada Admin lembu tu sebab tak memberi peluang langsung kepada dirinya untuk berfikir. Sebaliknya, si Admin terus menghasut semua lembu-lembu dan mempermainkan apa yang gua cuba sampaikan.

Pasal Jamal Pak Tongko tu, lu nak cakap apa cakaplah. Itu memang antara strategi yang gua gunakan sebelum ni. Lu nak percaya atau tidak itu lu punya pasal.

* Admin lembu tu gua tengok macam dah gabra sampai bertungkus-lumus mencari ‘sokongan’. Sokongan seperti itu yang aku harapkan untuk menyelamatkan Farah Awang.

Admin Lembu Buang Anu Dalam Tong Sampah

Tak kenal maka tak cinta. Diharap Tuan Muda Farhan dapat membantu untuk membuktikan Nurfarahin Zainal Abidin / Farah Awang tidak bersalah. Di bawah ini adalah kenyataan dari Tuan Muda Farhan di mana Farah Awang di bawah lajnahnya. Dia semestinya mengenali diri Farah Awang dengan lebih dekat dan dapat membantu Farah Awang mendapatkan keadilan.

Farah Farahin yang dimaksudkan oleh beliau adalah Nurfarahin Zainal Abidin atau lebih dikenali sebagai Farah Awang. Ada banyak cara yang boleh digunakan untuk membuktikan bahawa Farah Awang tidak murtad dan bukanlah dalang di sebalik kelucahan ini. Selepas ini alihkanlah semua kelucahan ini kepada Farah Algojo (Farah Farahin yang sebenar), bukan kepada Farah Awang / Nurfarahin Zainal Abidin lagi. 

Farah Farahin yang sebenar perlu menerima simbol kelucahan ini kerana tiada niat untuk menyamar memburukkan Farah Awang.

Kepada Admin lembu dan lembu-lembu di kandang tersebut, janganlah takut untuk meminta maaf kepada Farah Awang diatas semua fitnah dan cercaan yang dilemparkan…

Kalau Admin lembu takut, buanglah anu lu di dalam tong sampah…

Batang Admin Lembu Stim Apabila Dipuji Oleh Semua Lembu

Gua pelik  tengok lembu-lembu dalam kandang tu. Dah macam-macam cara gua guna untuk buktikan yang Farah Farahin bukan Farah Awang tapi diorang still tak percaya. Lepas gua delete blog lama (Monyetism) semua bersorak dan menyalak dengan bangganya menganggap gua takut. Batang si Admin lembu tu pun stim banyak kali apabila semua lembu-lembu tu memuji kehebatannya dengan pendedahan bodoh itu.

Memang gua patut takut kalau identiti gua dah terdedah, tapi sekarang ni ada ke gua menunjukkan sebarang rasa takut? Itu maknanya identiti gua tak terdedah. Gua terpaksa delete blog Monyetism sebab blog tu adalah punca yang menyebabkan Farah Awang tersangkut dalam masalah ini. Oleh kerana Admin lembu tu menyangka yang Farah Farahin adalah Farah Awang, jadi semua lembu-lembu dalam kandang tu pun ikut sama percaya. Kalau Admin lembu tu kata Farah Farahin tu nenek dia, semua lembu-lembu dalam kandang tu pun ikut percaya. Semua lembu-lembu dalam kandang tu memang taksub dengan Admin lembu tu.

Semua lembu-lembu tu tak suka dengan cara yang digunakan oleh Farah Farahin, so, kutuk je la Farah Farahin. Tapi mungkin sebab dia bodoh sangat untuk mengenalpasti siapa dia Farah Farahin, so dia main ikut sedap zakar dia je nak jolok Farah Awang dalam hal ni. Ni semua tak lain dan tak bukan sebab nama gua dah dekat-dekat sama dengan nama sebenar Farah Awang. Apa la punya bodoh sangat, dalam dunia ni bukan dia sorang je bernama Farah, ada ramai lagi. Apsal korang tak cakap yang aku ni Farah Fauzana ke, Farah AF2  ke, Farah Quinn ke, Raja Farah ke, penyanyi Farra ke, Farah Khan ke? Apa la lembab sangat otak si Admin lembu ni. Ni mungkin banyak makan rumput bersemut ni…

Cuma lembu je  yang mempunyai nama yang sama. Mana-mana tempat pun lembu tetap akan dipanggil lembu. Tapi apa boleh buat, si Admin lembu tu mestilah menunjukkan yang dia kononnya tahu banyak perkara. Kalau korang tanya berapa jumlah bulu kat anu aku ni pun dia tahu… walaupun aku sendiri pun tak pernah ada minat nak kira…

Gadis-gadis lembu (Cowgirls) Dari Kiri –  Cik NurulNur Aisyah  & Nur Afifah.

* Admin lembu yang dimaksudkan di sini ialah Admin yang mentadbir halaman Facebook Pendedahan Ekslusif Siapa Sebenarnya Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara yang boleh dilawati di http://www.facebook.com/Pendedahan.Ekslusif

* Kandang lembu yang dimaksudkan di sini  ialah halaman facebook itu  sendiri.

* Lembu-lembu yang dimaksudkan di sini khusus untuk melayu-melayu yang menyembah Admin lembu tersebut. Mereka terlalu taksub dengan Admin lembu tu sampai kalau Admin lembu tu cakap 3 + 1 = 8 pun mereka akan percaya.

* Blog Monyetism akan kembali dengan candid yang bukan-bukan. Tu la syok buat blog pelik ni. Boleh ketawa sorang-sorang tengah-tengah malam macam ni. Blog itu adalah kepunyaan Farah Algojo (bukan Farah Farahin / Farah Awang / Aishah Farahin / Farah Fauzana etc) .

* Algojo ni ialah tukang pancung kepala orang. Dalam kes ni, aku bukan pancung kepala lembu, tapi aku pancung kepala orang melayu yang berfahaman ala-ala lembu. Contohnya si Admin lembu yang perasan tu…

*  Batang si Admin lembu tu masih lagi stim sebab pujian masih tak henti-henti lagi diberikan kepadanya… cepat-cepatlah melancap wahai Admin lembu, nanti dah tak stim nanti susah kau nak naikkan balik. Kau kalau tengok video porno pun susah nak stim.. he.. he..

Admin Lembu Gunakan Kondom Untuk Menutup Zakarnya

Si Admin lembu telah menggunakan ‘kondom’ untuk ‘menutup’ kesilapannya. Sebelum ini dia telah memfitnah bahawa akaun Facebook Farah Farahin adalah ‘jelmaan’ daripada akaun Facebook Farah Awang  yang telah diblock. Sebenarnya tidak. Kebodohannya  telah membuatkan dia mungkin terlupa bahawa dia telah terlebih dahulu block akaun Farah Farahin.

Akaun Farah Awang tidak kelihatan di dalam list kerana Farah Awang telah deactivate akaun Facebooknya. Gua cuma berharap Farah Awang aktifkan akaun Facebooknya supaya si Admin lembu tu dapat melihat ada dua akaun ‘Farah’ yang berbeza iaitu Farah Awang dan Farah Farahin. Kedua-dua akaun ini telah diblock oleh Admin lembu itu dan ia mesti ada di dalam list tu sekiranya Farah Awang telah aktifkan semula akaun facebooknya.

Rupa-rupanya Farah Awang telah pun aktifkan akaun Facebooknya itu dan menggunakan id yang lain. Hanya Karipap Inti Daging saja yang tahu apakah id Farah Awang yang terbaru. Print Screen di bawah ini adalah bukti yang boleh digunakan untuk menjelaskan semua ini.

Mengapa Admin lembu tu masih berkeras merahsiakan hal ini? Mungkin dia malu sekiranya pendedahannya salah dan takkan ada orang lain yang nak percayakannya lagi.

* Admin lembu, kondom tak boleh digunakan untuk menutup kesilapanmu.

Zakar Admin Lembu Hampir Mati Pucuknya

Bagi yang belum mengenali siapakah Admin lembu yang dimaksudkan di dalam blog  ni, di sini biarlah gua perkenalkan diri beliau. Si Admin lembu ni boleh ‘dijumpai’ di halaman Facebook http://www.facebook.com/Pendedahan.Ekslusif . Di halaman tersebut, beliau selalu merapu yang kononnya penemuan-penemuan terbarunya betul dan selalu sangat mengharapkan tepukan gemuruh daripada lembu-lembu melayu yang banyak berlonggok  di ‘kandang’ tersebut.

“mmooooooooook.. mmoooook…”

Tahniah diucapkan kepada si Admin lembu itu kerana telah berjaya (mungkin) menemui siapakah identiti sebenar ‘Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara’. Itupun dengan pertolongan lembu-lembu melayu yang setia kepadanya. Memang terlalu banyak lembu-lembu yang menyembah si Admin lembu itu, dan ini memungkinkan penemuan-penemuan terbaru yang membolehkan si Admin lembu ini terus membuat pendedahan demi pendedahan.

Akan tetapi, pendedahan terbarunya mengenai Farah Awang telah membuatkan pucuk zakarnya tidak lama lagi akan mati kerana ternyata ia adalah penemuan yang salah. Pendedahan yang diselubungi fitnah itu telah menyebabkan hidup seorang gadis ‘menderita’ kerana menerima cacian dan hinaan. Gua berasa amat kasihan kepada gadis tersebut (Farah Awang) kerana kebodohan Admin lembu tersebut telah menyebabkan dia mengalami trauma (semestinya). Masakan tidak, cuba anda bayangkan apa akan terjadi kepada anda sekiranya anda dicaci dan dihina sedemikian rupa. Semua lembu-lembu yang bermulut busuk telah memfitnah gadis tersebut tanpa meluangkan sedikit masa untuk berfikir benarkah gadis tersebut melakukan semua ini.

Lembu-lembu melayu yang bermulut busuk (semestinya) telah percaya bulat-bulat kepada Admin lembu tersebut dengan hanya bersandarkan bukti-bukti yang lemah. Setakat tunjuk Print Screen je semua lembu-lembu melayu tu terus percaya dan melompat-lompat menunjukkan rasa gembira. Sememangnya lembu-lembu melayu tu dah terlalu taksub dengan Admin lembu tu.

Blog Monyetism (http://monyetism.wordpress.com) telah ditutup kerana gua dah malas nak ambil tahu pasal si murtadin sekarang ni. Gua hanya nak menyelamatkan hidup seorang gadis yang bernama Farah Awang kerana dia telah difitnah dengan dasyatnya oleh si Admin lembu tersebut. Banyak anak-anak dara lembu yang terpengaruh dengan si Admin lembu tersebut sehingga turut percaya mengenai sikap kelucahan Farah Awang. Mungkin anak-anak dara lembu (seperti Cik Nurul, Nur Aisyah  & Nur Afifah) cemburu kerana tidak dapat beraksi lucah untuk menarik perhatian si Admin lembu.

Si Admin lembu menunjukkan rasa bangganya apabila penemuan bodohnya disangkakan betul.

Farah Awang tak terlibat langsung dalam kelucahan ini. Lu dah tuduh dia munafik dah la. Ni label lucah pun lu nak letak kat muka dia. Semua lembu-lembu melayu yang semestinya bodoh pun melompat-lompat gembira. Ingat, lu semua dah calarkan maruah dia, lu semua dah menghina dan mencerca sampai mempertikaikan kerjaya dan agama dia.

* Gelaran lembu-lembu melayu bodoh ini hanya ditujukan kepada semua melayu penyembah Admin lembu halaman Facebook tersebut. Bukan kepada kaum melayu yang sebenar yang sememangnya pandai dan berakhlak mulia.

* Kepada Admin lembu itu, gua harap lu tak payah ambil la ujian CEH –  Certified Ethical Hacker, sebab lu tak beretika langsung. Kalau lulus pun meniru agaknya.

* Kepada Admin lembu tu, luangkanlah masa untuk berfikir.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.